С множество спортни инициативи и с йога тренировка на открито премина Международният ден на младежта в Благоевград. От ранни зори днес, спортният празник започна с йога на открито. Инструктор бе Надежда Мишева от Българската спортна федерация по йога, която показа интересни техники за постигане на хармония. Десетки дами се включиха в сутрешната тренировка, като не липсваше и мъжко присъствие в йога упражненията.

Спортният ден продължи с интересни игри и спортни забавления за най-малките. Близо 100 деца се включиха в занимателните игри, за които се погрижи Бранимир Митов, директор на ДТ „Проф. Енчо Халачев“. За всички, които участваха в заниманията на открито, Община Благоевград бе подсигурила награди – тениски и шоколади. Участие в игрите взеха и възпитаници от Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград.

Събитието премина с много емоции, детски усмивки и веселие. Отбелязването на Международния ден на младежта в Благоевград премина под надслов „Спортувай! Това е пътят към успеха!“. Идеята е подрастващите да излязат навън, да се забавляват с приятели и да се откъснат от мобилните устройства.

Similar Posts