ЦЛТРДБ отпразнува своя двоен празник със стилно парти в сградата на Младежки дом. Официални гости на събитието бяха г-н Илко Стоянов – кмет на Община Благоевград-Municipality of Blagoevgrad, г-жа Силвия Домозетска – директор на Дирекция „Култура, спорт и туризъм“, г-жа Емилия Халилова- директор на Дирекция „Социална и жилищна политика“.

Г-н Стоянов благодари на възпитаниците на ЦЛТРДБ за проявения ентусиазъм, творческа и гражданска активност, и за вдъхновяващия пример, който дават на връстниците им.

Директорът на Центъра – Богдана Костадинова се включи със специално видео обръщение към всички зрелостници с благодарност за всеотдайността и им пожела да бъдат себе си и да преследват мечтите си.

Зам. – директорът по УД и ментор на ОМПБ, д-р Александра Ковачева пожела на младежите да мечтаят смело и да посрещат с увереност всяка трудност в живота им, защото те имат зад гърба си голямото семейство на ЦЛТРДБ. Също така благодари на родителите за подкрепата и за това, че те са доверили своите деца на професионалистите на Центъра. В знак на признателност връчи благодарствени писма на родителите от името на директора – г-жа Богдана Костадинова.

Силвия Домозетска заедно с водещия на събитието Божидар Капитански наградиха всички дванадесетокласници със специални плакети и грамоти за принос в културния живот и младежките дейности на Община Благоевград и издигане имиджа на ЦЛТРДБ.

Благодарствени адреси ЦЛТРДБ и ОМПБ получиха от областния управител на Област Благоевград – Стоян Христов, от кмета на Община Благоевград – Илко Стоянов, както и от Димитър Борумов, председател на Детски парламент – Благоевград от 2016-2021 година.

Програмата започна с изпълнения на Детско-юношески духов оркестър. За доброто настроение и приятна атмосфера допринесоха възпитаниците от школите „Пиано“, „Цигулка“ и „Китара“.

Празникът продължи в зала 3, където домакините бяха подготвили стилен коктейл и разбира се празнична торта. Всички гости имаха възможност да си направят снимка за спомен на специално направен кът.

Ръководството и екипът на ЦЛТРДБ желае здраве, успехи и попътен вятър на своите зрелостници!

Similar Posts