Всяко хубаво начало си има своя хубав край! Три месеца квартал „Вароша”, сградата на Младежки дом, и партньорите ни Плувен клуб „Пирин“, II ОУ „Димитър Благоев“, IX ОУ „Пейо Яворов“, XI ОУ „Христо Ботев“, Клуб по бокс, Спортна гимнастика „Любчо Солачки” бяха изпълнени с детски смях, забавления, творчество, танци и много нови приятелства.

В двора на Мощанска къща бе официалното закриване на „Лятна академия“. Приятна атмосфера цареше на двора, под акомпанимент на пиано, песни и танци децата от лятната академия си казаха до нови срещи. Всички гости и родители се почерпиха от специално подготвения кетъринг, а за децата имаше свежа лимонада. Представители от Неврокопската Света Митрополия връчиха грамоти на децата участвали в конкурса „Колко са мили Твоите жилища, Господи на силите”, в раздел „Керамика” и раздел „Рисунка”. Директорът на Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград Богдана Костадинова, поздрави специално младите хора. Благодари, че са избрали ЦЛТРДБ където да прекарат лятната си ваканция. Благодари на партньорите, с които работим заедно за децата на Благоевград.

Лятната академия цели да даде на децата едни незабравими летни дни и по приятен и полезен начин да ги ангажира в свободното им време. През тези години на своето реализиране академията се утвърди като дългоочаквано събитие за всички.

Similar Posts