С подкрепата на Община Благоевград и организаторите на Digital4Blagoevgrad – Internet Media Group и EURODEA-European Digital Experts Association, второто издание на 𝐃𝐈𝐆𝐈𝐓𝐀𝐋 𝐅𝐄𝐒𝐓 𝐊𝐈𝐃𝐒 ще даде възможност на децата и учениците от Благоевград да се докоснат до света на технологиите, да се запознаят с представители на водещи компании, да открият своето призвание в направления като програмиране, роботика, лего конструиране, графичен дизайн и др.

Част от участниците са водещи компании и академии като IT Academy ATLAS / ИТ Академия АТЛАС и SoftUni Digital. Участват още: Школа „Програмиране и графичен дизайн“ към ЦПЛР-ЦЛТРДБ, Школа „Техническо конструиране и моделиране“ /Лего/ към ЦПЛР-ЦЛТРДБ, Клуб по роботика към ПМГ „Акад. Сергей Корольов“, ПГИ „Иван Илиев“, БПГ „Ичко Бойчев“, Център за изкуства, култура и образование „София“, НХГ „Св. св. Кирил и Методий“, VII СУ „Кузман Щапкарев“.

Подготвили сме и изненади за всички посетители. Нашите организатори и участници ще предоставят ваучери за безплатни обучения в дигиталната сфера и други награди, които ще имате възможност да спечелите ако дойдете на място и се включите в томболата.

Един от лекторите в Digital4Blagoevgrad – г-н Пламен Цветанов, ще изнесе лекция и на децата на града ни, за това как безопасно да сърфират в интернет пространството.

Ще можете да се възползвате и от услугите на нашите кариерни консултанти.

Напомняме, че входът за Digital Fest Kids е СВОБОДЕН

Очакваме Ви на 20 април във фоайето на зала „22 септември“ от 9:45 до 13:00 часа.

Similar Posts