Второто издание на Digital Fest Kids тази година бе част от мащабния проект Digital4Blagoevgrad.

Събитието се проведе с подкрепата на Община Благоевград и организаторите на Digital4BlagoevgradInternet Media Group и EURODEA-European Digital Experts Association.

Digital Fest Kids даде възможност на децата и учениците от Благоевград да се докоснат до света на технологиите, да се запознаят с представители на водещи компании, да открият своето призвание в направления като програмиране, роботика, лего конструиране, графичен дизайн и др.

Благодарим на нашите участници, които направиха реалност това събитие. А именно: IT Academy ATLAS, Soft Uni, ПГИ „Иван Илиев“, Клуб по роботика към ПМГ „Акад. Сергей Корольов“, Школа „Техническо конструиране и моделиране“ към ЦПЛР-ЦЛТРДБ, Школа „Програмиране и графичен дизайн“ към ЦПЛР-ЦЛТРДБ, НХГ „Св. св. Кирил и Методий“, Център за изкуства, култура и образование „София“, Благоевградска професионална гимназия „Ичко Бойчев“, VII СУ „Кузман Шапкарев“

Нашите организатори и участници предоставиха ваучери за безплатни обучения в дигиталната сфера, слушалки, шапки и др.

️Един от лекторите в Digital4Blagoevgrad – г-н Пламен Цветанов, изнесе лекция и на децата на града ни, за това как безопасно да сърфират в интернет пространството.

Всеки заинтересован имаше възможност да се срещне и с нашите кариерни консултанти.

Събитието се реализира с подкрепата на Общински младежки парламент – Благоевград към ЦПЛР-ЦЛТРДБ.

Similar Posts